دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شروط زیاد النخاله برای تفاهم در مورد آزادی اسرای صهیونیست

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین چهار شرط برای تفاهم در مورد آزادی اسرای صهیونیست را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۶۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به گزارش‌های منتشر شده مبنی بر ابتکار عمل آمریکا در مورد اسرای صهیونیست تاکید کرد که ما بر موضع ثابت خود پایبند هستیم و بدون تضمین آتش‌بس، خروج نیرو‌های اشغالگر از غزه و بازسازی این باریکه و همچنین ایجاد راه‌حل سیاسی وارد هیچ تفاهمی نخواهیم شد.

اخیرا نیز رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: این جنبش پیشنهادی را که در نشست پاریس مطرح شد دریافت کرد و در حال بررسی و ارائه پاسخ به آن است.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: مبنای پاسخ ما به این پیشنهاد اولویت دادن به توقف تجاوزات وحشیانه و خروج کامل نیرو‌های اشغالگر از نوار غزه است.

براساس گزارش الجزیره، وی با بیان اولویت‌های جنبش حماس تصریح کرد: حماس پذیرای هر ایده‌ای است که منجر به پایان دادن به تجاوز به غزه و ایجاد سرپناه برای آوارگان شود.

هنیه افزود: حماس از بررسی هرگونه ابتکار یا ایده جدی و عملی به شرطی که منجر به توقف همه جانبه تجاوز، تامین امنیت آوارگان و روند بازسازی، رفع محاصره و تکمیل فرآیند جدی تبادل اسرا شود، استقبال می‌کند.

رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که دعوتی برای سفر به قاهره دریافت کرده‌است تا در مورد توافقنامه چارچوب صادر شده در نشست پاریس و الزامات اجرای آن به نحوی که منافع مردم فلسطین تامین شود، گفتگو کند.

هنیه از نقش قطر و مصر در دستیابی به توافق آتش‌بس پایدار در غزه در مسیر پایان دادن به تجاوزات و نیز از موضع آفریقای جنوبی در طرح شکایت علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری تقدیر کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار